Workshop

Vi  arrangerer Workshop med Ole Eskildsen to ganger i året. Ole Eskildsen er virkelig en kapasitet på området.

Treninger med Ole er alltid svært inspirerende og motiverende.

Det kreves at du har trent systemet i en periode før du har mulighet til å bli med på workshop. Ved interesse/spørsmål se fane ”Kontakt oss”

Ole Eskildsen skriver dette på sin hjemmeside www.ichuan.dk

 “Kyokushinkai, Gensei-ryu, Taido, Wing Chun Kuen, Taekwondo, disse stilarter startede min interesse for kampkunst.

Min karriere i det de fleste betegner som indre stilarter startede i 1982 med Yang stil Tai Chi Chuan og Zhan Zhuang fra systemet Ichuan.

Her opdagede jeg, at der var en anden måde at træne på, en ny træningsmetode der åbnede mine øjne for nogle helt andre kvaliteter end dem jeg hidtil havde stiftet bekendtskab med, kvaliteter der skulle vise sig langsomt men sikkert, at ændre på min opfattelse af kampkunst.

1984 begyndte jeg at undervise i Yang stil og Zhan Zhuang i Danmark.

1990 var året jeg begyndte at undervise hele systemet Ichuan i Danmark.

Gennem årene har jeg mødt adskillige personer og lærere som hver især har bidraget med at udvide min indsigt. Hvilket jeg er dybt taknemmelig for. Uden dem var jeg ikke blevet det jeg er i dag. Af dem der har betydet meget for min udvikling, vil jeg især fremhæve i vilkårlig rækkefølge: Professor Yu Yong Nien, Mr. Chu King Hung, Mr. Gou Gui Zhi, Mr. Lam Kam Chuen, Mr. Sam Tam. Miss Yuk. ærværdige L.P. Santi.

Efter nu mere end 30 års træning, har jeg fået opbygget en del erfaring, ud af denne erfaring blev måden hvorpå og hvordan jeg ville træne og undervise grundlagt. I.S.M.S. Ichuan Standing Meditation School, er et resultat af denne udvikling.